Röst- och sångcoaching

Med utforskandet i centrum arbetar vi med kroppsmedvetenhet och frigörande av röst och andning. Vi hittar tillbaka till djupandningen, vilken skedde naturligt och reflexmässigt hos oss som barn, genom att vi på ett nyfiket och prestigelöst sätt utforskar och utvidgar vår rösts och kropps uttrycksmöjligheter.

Vi arbetar i ditt tempo bort spänningar som står i vägen för din fria röst och andning och det kan vara spänningar och vanor som du kanske inte ens visste var ett hinder för dig. Du får utforska din rösts omfång, lära dig ta plats och nå fram med din röst. Du får prova att sjunga olika sångstilar och målet är att du ska ”hitta hem” i din röst, kropp och andning och känna att du på ett avslappnat sätt kan uttrycka det du vill.

Genom att känna att din röst bär och att du kan uttrycka dig i tal och sång ökar också ditt självförtroende och din självkänsla. Genom rösten får du tillgång att öppna upp dörrar till tysta rum, så att hela du klingar och du upplever att du får tillgång till hela dig själv!

Då vi arbetar med detta kan det hända att känslor som legat undantryckta i många år kommer upp till ytan, men detta är helt i sin ordning och en del i en utvecklingsprocess. Att inte andas fullständigt är en skyddsmekanism som många tar till i olika skeden i livet för att tränga undan känslor som är för jobbiga att känna.

Utifrån Singing Beings perspektiv går det inte att komma från att då vi utvecklar vår röst och andning också utvecklar oss själva och blir helare som människor.

Samtliga priser är inkl. 25 % moms

Individuell röstcoaching, 60 min

1 lektion : 700 kr

3 lektioner: 1950 kr (ord.pris 2100 kr)

5  lektioner: 3200 kr (ord.pris. 3500 kr)

10 lektioner: 6000 kr (ord.pris 7000 kr)

Sjukskrivna, arbetslösa, studenter, sång på recept, 60 min

1 lektion: 600 kr

3 lektioner: 1700 kr

5 lektioner: 2700 kr

10 lektioner: 5000 kr

Delad röstcoaching för 2 personer, 60 min

Pris per person

1 lektion: 400 kr

3 lektioner: 1150 kr

5 lektioner: 1900 kr

10 lektioner: 3500

Kontakta oss för mer information