Släpp känslorna loss med röstyoga

Imorgon söndag infaller både nymåne och solförmörkelse. Nymånen symboliserar nystart och solförmörkelsen tar fram det som varit i det mörka undermedvetna upp till ytan/ljuset, till vårt medvetande. Djupa känslor kommer nu upp till ytan och kräver att bli erkända, hemligheter blir avslöjade. Detta är en tid för rening av emotionellt skräp som byggts upp under det senaste halvåret, sedan förra solförmörkelsen. Det är inte ovanligt att man reagerar på detta genom att bli sjuk. Solen och månen förenas nu också i jungfrun vilket är det hälsoorienterade tecknet av rening och utrensning. Jungfrun renar för att bli mer närvarande och ännu mer förkroppsliga sin essens. Jungfrun rensar ut det fysiska, mentala, emotionella skräp som tar henne från här och nu ögonblicket och distraherar henne från sin högsta väg av service.

Solförmörkelse i jungfrun vill att du ska klargöra och rensa ut vad som inte längre är i linje med din essens, kalla tillbaka kraften i din kropp, fokusera på nuet och bli en agent i att tjäna planeten utifrån ditt syfte. Jungfrun styr också över tunntarmen vars funktion är att urskilja vad som ger dig näring och vad som vill bli frisläppt.

Det är också dags att ta fram shamanen i oss och se att våra sår inte är något vi ska täcka över och glömma utan att de inehåller våra mest kraftfulla gåvor, medicinen med vilken vi kan hela världen. Istället för att försöka ”fixa” dem är det bättre att duscha dem med en stor dos av villkorslös kärlek, acceptans och medkänsla. Var du känner dig mest operfekt, otillräcklig, osäker, sårad och kraftlös kanske pekar på precis vad du är här för att hjälpa andra med.

(Text: Emily Trinkaus, sv översättning: Maria Hagberg)

Är du redo att göra dig av med det du inte längre behöver och ”födas på nytt”.

RöstyoganMARIA-005_2_-2 kan hjälpa dig att med rösten släppa ut outtryckta känslor och blockeringar i dina chakran så att ny energi kan komma in och ge dig livskraft.

Imorgon söndag den 13/9 håller Singing Being i samarbete med Value Life en workshop i Kungsbacka där du får prova på röstyoga.

För mer info och anmälan

För fler kommande röstyogaevent se Aktuellt.

Maria Hagberg är utbildad röstyogainstruktör för Ulrica Gulz.

 

Bilden är från röstyogaworkshop på Qoola Qvinnor konferens i Kroatien 2/9-2015

Fotograf: Jini Sofia Lee

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *