Tjänster för Företag

Friskvårdskör

En friskvårdskör som återkommande aktivitet på ert företag varje eller varannan vecka kan hjälpa er att sänka sjukfrånvaron och få era anställda att må och prestera bättre. Sången medför avslappning i kroppen, kontakt med känslor, kroppen och nuet. Dessutom gör glädjen att sjunga med andra att endorfiner frigörs och att samhörighetskänslan stärks. Forskning visar att körsångare har mindre stresshormon och mer lugn och ro hormon i … »

MARIA-004_2_

Föreläsning om sång och hälsa

Föreläsningar:  Maria Hagberg, som driver Singing Being, föreläser med engagemang och kunskap om hur din röst, som du alltid bär med dig, kan ge dig större välmående. Sjung dig till bättre hälsa Du får utifrån aktuell forskning ta del av hälsoeffekterna av sång. Du får även själv prova några övningar och uppleva hur sången påverkar dig.   Låt din unika röst komma till uttryck Din röst är starkt förknippad med din … »

Kickoff på Adwise, 25/8-2015

Teambuilding med sång

Detta är för er som vill prova en rolig och kreativ aktivitet på kick-offen, personaldagen eller afterworken där er personal samtidigt utvecklas som personer och svetsas samman som grupp genom sången. Forskning indikerar på att empatin och samarbetsförmågan stärks när vi sjunger tillsammans. Se mer under Forskning Innehåll och längd skräddarsys utifrån just era önskemål och behov. Exempel på upplägg Kreativa röstövningar Samarbets - … »

Nå ut med din röst

Denna kurs riktar sig i första hand till dig som använder rösten som ett redskap i ditt arbete. Hur når du fram med din röst och budskap på ett trovärdigt sätt? Att vara trovärdig i det du säger hör ihop med vilket röstläge du använder och även ditt kroppsspråk. De flesta pratar inte i sitt naturliga röstläge utan lägger rösten alldeles för högt. Genom att ha med magstödet när du pratar får du en helt annan tyngd och pondus i rösten och du når … »

Röstyogaworkshop på Qoola Qvinnors konferens i Kroatien 2/9-2015

Röstyoga

Röstyoga är något som funnits i tusentals år men är relativt nytt i vår kultur. För många är sång och röst förknippat med prestation men röstyoga handlar inte alls om hur din röst låter utan om ett nyfiket observerande av hur din rösts vibrationer påverkar och helar din kropp. Ljud är nämligen vibrationer och eftersom vår kropp mestadels består av vätska fortplantar sig vibrationerna snabbt genom kroppen. Med hjälp av att ljuda kan vi … »