Låter du rädslan eller kärleken styra?

_MG_8671I varje sekund har du alltid ett val, att låta rädslan eller kärleken styra.

Vad är rädslan? Jo det är våra tankar som vill ha koll på läget, förstå saker, som vill att saker ska vara som dom alltid varit för då känns det tryggt. Rädslan begränsar dig, gör dig mindre än du egentligen är.

Vad är kärlek? Något mycket större än så, något vi inte kan förstå, något vi absolut inte kan greppa med våra tankar. När du är i kärlek känner du att du är del av något mycket större än dig själv. Du är en del av universum och du är viktig. Alla har vi våra gåvor att dela med oss av till världen. När du vågar välja kärleken ger du av ditt sanna jag.

Tyvärr har vi genom åren byggt upp våra murar och försvar, av rädsla för att inte bli älskade för dom vi är innerst inne i vår kärna.

Visionera en värld där vi alla kommit hem till våra sanna autentiska jag. Ett samhälle där vi hjälps åt och delar med oss av våra gåvor och inte styrs av rädsla, makt, pengar. Kommer det att finnas krig i ett sånt samhälle? Knappast?

”Peace on earth starts with peace in our hearts”

Så hur skapar du fred i ditt hjärta?

Att sjunga är ett sätt att nå in med röstens vibrationer till ditt hjärta och lösa upp blockeringar. Du kan prova att med kärlek till dig själv tona på ett mjukt ee in till hjärtat eller bara sjunga en sång du älskar.

Ett sätt att hela ditt hjärtchakra är också att möta ditt inre barn med kärlek, förlåtelse och acceptans. Bara omfamna det och ge det all kärlek som du kanske inte fick som liten. Klyshan stämmer så väl att vi måste älska oss själva innan vi kan släppa in någon annan i hjärtat.

När du väljer kärlek före rädsla inspirerar du andra att göra detsamma och det sprids som ringar på vattnet. Vi bygger fred!

Namaste,

Maria Hagberg

_MG_8726Aktuellt i Göteborg: 

Självkärlek och det autentiska jaget är ett tema som ofta återkommer på mina röstyogaklasser . Onsdag den 30/9 börjar en ny röstyogakurs på Mindful Yoga, nyöppnat yogaställe på Chapmans Torg. För mer info.

Fredag den 2/10 kl 18-19 bjuder jag, Paulina Hall och Hanna Bendz på konserten ”Kärlek väntar” på Dirty Records, 2:a långgatan.

Lördag 3/10 Röstyogaworkshop på Frivillcentralen Oscars (under Hagabion) kl 14-17. Anmälan: maria@singingbeing.se

Söndag 4/10 startar kursen True Colors för kvinnor som jag håller tillsammans med danspedagog Lisa Larsson. För mer info

 

 

Fotograf: Bibbi Friman, Awakening photographer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *