Jordens röster – en kör för alla

womensinging earthMed mycket positiv respons har Singing Being denna höst startat upp en ny våga sjunga kör i Göteborg – ”Jordens röster”. 25 st kom till första tillfället 25 sep och 21 st har redan bestämt sig för att vara med hela terminen! Det är mest kvinnor men glädjande nog också några män. Vi sjunger en blandad repertoar med fokus på låtar som har ett budskap om fred och att ta hand om varandra och vår jord. Detta är en kör som ger hopp om att vi tillsammans kan förändra den här världen till det bättre och skapa den värld vi vill leva i.

Maria Hagberg som fött fram idén till denna kör och också är den som leder kören uppmuntrar alla som vill att komma och prova. Kören välkomnar alla som längtar efter att sjunga och utforska sin röst tillsammans med andra, samt prova på att sjunga stämmor. Ingen speciell sång eller körvana krävs. Alla röster är välkomna!

Musiken har kraft att förändra och vi behöver hjälpa den här jorden. Vi behöver höja våra röster för moder jord. Höja våra röster för rättvisan, freden, kärleken, jorden. Längtar du efter att släppa ut din röst och göra skillnad med din röst.

Tveka inte att komma och prova. Maila din anmälan till maria@singingbeing.se.

Även om kören redan startat ses vi 10 gånger till denna termin och det finns fortfarande möjlighet att hoppa på kören. För endast 1000 kr får du nu köpa ett terminskort! (ordinarie pris 1200 kr)

Välkommen till Jordens Röster!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *