”Jag vill bara vara”

m10f.jpgJag växte upp med skilda föräldrar och tidigt lärde jag mig att anpassa mig för att vara andra till lags. Jag hamnade någonstans mitt emellan för det var ingen som frågade hur jag mådde i allt som hände. För att inte vara till besvär lärde jag mig att le och se glad ut och alla verkade på allvar tro att ”Maria är alltid så glad”. Finns det någon människa som alltid är glad? Vi har ju massvis med olika känslor och dom behöver få komma till uttryck, annars fastnar dom i halsen och i kroppen. Man blir som en tickande bomb som väntar på att sprängas på ett eller annat sätt.

Sången blev min räddning. Som en ventil för att inte gå sönder i detta har jag sjungit, hur jag än har mått så har jag alltid hittat hem till mig själv då jag har sjungit. Sången har hjälpt mig få ut mina känslor. Inifrån mig har en röst kommit som också gett sig till uttryck i min musik och i mina texter. Har alltid älskat att skriva och de låtar som kommit till under de senaste åtta åren finns nu äntligen samlade på mitt album ”Jag vill bara vara” som nu håller på att mastras och snart är redo att tryckas.

m16Med mina låtar vill jag inspirera dig till att stanna upp och lyssna på din egen röst. Det är bara du som har dina svar och lita på rösten som finns där inom dig för den bär på din sanning. Jag har alltid trott att andra vet vad som är bäst för mig och inte litat på mig själv och min egen intuition, vilket gjort mig osäker, förvirrad och beroende. Självklart sitter ett inövat mönster ganska hårt men jag övar varje dag att lyssna på min intuition. Ibland lyssnar jag och ibland lyssnar jag inte för jag inte tar den där rösten på allvar. Det är ju mycket tryggare att säga ja så att jag inte gör någon annan besviken. Jag märker dock direkt när jag går emot den inre rösten för det är inte en skön känsla och ofta blir jag besviken på mig själv för att jag inte lyssnar. Det kan ibland ta en hel dag för mig att komma i balans igen.

Med min musik vill jag ge dig tröst, hopp, mod, styrka och inspiration att leva i din sanning, det liv du vill leva.

Är du intresserad av mitt kommande album och mitt budskap skulle jag bli så glad om du vill stötta min crowdfundingkampanj som pågår till 13 mars. Fram till dess behöver jag få in en summa på 18 000 kr för att kampanjen ska lyckas. Ditt bidrag går till tryck och slutproduktion av min skiva så den kan bli verklighet.

Vill du komma till kampanjen klicka HÄR

Bilderna i detta blogginlägg finns med i mitt skivomslag och är tagna av Bibbie Friman, Awakening Photografer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *