Ge hjärtat rösträtt!

Fotograf: Bibbi Friman, Awakening Photographer

Fotograf: Bibbi Friman, Awakening Photographer

Egentligen är allt så enkelt när man lyssnar till hjärtat för där finns alla dina svar. Ändå kan det vara så svårt. Problemet är när man börjar döma och få skuldkänslor för det man känner. När intellektet ska försöka förstå det hjärtat känner.

Alla mina år då jag varit så förvirrad och frågat andra vad jag ska göra har jag alltid fått höra ” Lyssna på ditt hjärta”, ”Följ magkänslan” – men hur då?? har jag uppgivet tänkt. Visst har jag försökt att sätta mig ner och meditera och lyssna inåt, men har ju inte hört mitt hjärta för alla malande tankar som tagit över. Vid en healing nyligen frågade hon som healade mig om jag litar på mitt hjärta, och med en tår i ögat insåg jag att..nej jag gör ju inte det. Om min hjärna har haft 99 mandat hittills har mitt hjärta haft 1 mandat, ett enda!! Jag har i hela livet tvivlat på mitt hjärta…

Ändå är det vårat hjärta som bildas först när vi ligger där i mammas mage. Hjärnan bildas sist och är egentligen bara tolkare av information. Hjärnan innehåller ingen visdom, i hjärtat däremot finns kärnan av den du är, din själ, din visdom, dina svar… Detta fick jag reda på när jag var på föreläsning i våras med Jörgen Tranberg, grundare av Universal Heart. Tack vare Jörgen m.fl. kommer nu forskning på detta så att hjärtat äntligen också kan få bli verifierat och få en chans i den vetenskapliga världen vi fortfarande lever i.

Jag har på sistone kommit på att jag faktiskt egentligen är väldigt bra på att lyssna på mitt hjärta men problemet är att jag inte litar på svaren jag får, för jag ger ju inte hjärtat någon fullmakt bland dom som bestämmer i min kropp. Intellektet är ju alltid starkare så intellektet får alltid flest röster. Jag tror jag måste ha en omröstning i min kropp väldigt snart och lägga flest röster på hjärtat, jag hoppas mitt hjärta gör en väldigt bra valkampanj!

Som ett led i denna valkampanj för mig själv och andra släpper jag snart mitt soloalbum ”Jag vill bara vara” där jag vill inspirera och ge mod till mig själv och andra att våga följa hjärtats röst, din egen röst som finns där inom dig och som bär på alla svar. Du behöver inte höra från en enda person vad du ska göra, du ska bara kunna lyssna på ditt hjärta och lita på det.

Lita på ditt hjärtas röst <3Hjärtas röst

Med kärlek,

/Maria Hagberg

 

Aktuellt:

  • Nu på lördag 21/11 sjunger jag några egna låtar på Universal Hearts seminarium på Folkets Hus i Göteborg kl 9.30- 17.00. Temat är passande nog: Hjärtats tidevarv – Medvetande i förändring. För mer information.
  • Singing Being har flyttat in i en ny studio , på Wrangelsgatan 11 i Göteborg. Välkomna att titta förbi! Inom kort presenteras vårens program. Fram till jul har du 20 % på individuell röstcoaching (10 % för studenter, arbetslösa och studenter utöver den rabatten de redan har) Passa på då priserna höjs efter nyår.
  • Julklappstips: Ge bort sånglektioner/röstyogakurs i presentkort!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *