Dags att släppa fram rebellen i dig

Natten till idag inföll nymåne, en perfekt tid att bjuda in något nytt. Varje nymåne har olika budskap till oss beroende på hur planeterna står just nu. Denna nymåne kallar fram revolutionären, visionären och fredsskaparen inom oss. Denna nymåne i stjärntecknet vågen ber om en ny början i fred, kärlek och harmoni, samtidigt som den är i opposition till revolutionära Uranus, vilket innebär att vägen framåt kommer att störa status Quo, du kommer att bryta dig fri från gamla programmeringar och mönster, du ska hävda din individualitet och ta risker.

Uranus is the great awakener och denna nymåne väcker upp oss där vi har tryckt undan vår autenticitet, livskraft och passion för att vara snälla och behaga andra.

Vi ”håller fred/husfriden” men trycker tillbaka vad vi egentligen tycker, vilket är det enda sättet att skapa sann fred, även om vi riskerar mer. Det är när du är sann mot dig själv som du kan vara sann i alla dina relationer.

Det är viktigt med tid i stillhet och tystnad för att låta insikter komma upp från ditt undermedvetna till ditt medvetande. Lyssna på känslorna i ditt undermedvetna, vad vill dom säga dig? Lyssna och låt dom sedan komma till uttryck!

Så vad är det du vill manifestera i den här världen? Hur vill ditt kreativa, geniala, visionära jag visa sig NU?

(Text av Emily Trinkaus, sv. översättning och bearbetning av Maria Hagberg)

_MG_8779Det chakra som är kopplat till att stå i sin kraft är eldchakrat eller även kallat Solar Plexus chakrat. För att låta rebellen ta plats behöver du ta tag i kraften i ditt eldchakra. För att ta tag i sin kraft är det viktigt att först se vad det är som eventuellt står i vägen. Det kan vara så att du hållt tillbaka din kraft i många många år och då är det inget som bara kommer så där på en gång. Dessutom kan det finnas mycket skamkänslor kopplat till att stå i din kraft. Eldchakrats demon är skam. Vi tycker att det är vi själva som är fel, vi duger inte som dom vi är. Skammen kommer från vårt livsmönster, det handlar om att inte vara på rätt sätt. Skammen är en rest från din barndom, försök fråga dig var den kommer ifrån och se att du inte behöver bära på den längre.

Din kraft är en muskel som behöver tränas. Din kraft utvecklas när du tar risker bortom din bekvämlighet och vågar beträda nya marker. Ibland kommer du att göra misstag och känna dig klantig, det hör till livet. Det är bara att resa sig upp och prova igen!

Bor du i Göteborg eller i närheten och vill utforska ditt eldchakra vidare genom rösten är du välkommen på ett röstyogapass imorgon onsdag 14/10 kl 17.30-19.00 på Mindful Yoga vid Chapmans torg. Det är en kurs som pågår men det går bra att droppa in. För mer info.

Kan du inte komma förbi imorgon, gå ut i skogen och skrik vettja, släpp ut rösten och ilskan som kanske legat där i många år och lagrats. Ta kraften från solar Plexus och tona på ett ååå så ska du få känna att din kraft får frigöras.

Behöver du coaching i utforskandet av kraften i din röst ger jag även individuell coaching där du får unik hjälp med just dina utvecklingsområden och att våga mer. Läs om mina kunders upplevelser under referenser.

Släpp ut din unika röst och släpp fram rebellen där inom dig som går sin egen väg!

Håå!

/Maria Hagberg

Fotograf: Bibbie Friman, awakening photografer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *