Jordens röster – en kör för alla

womensinging earth

Med mycket positiv respons har Singing Being denna höst startat upp en ny våga sjunga kör i Göteborg - "Jordens röster". 25 st kom till första tillfället 25 sep och 21 st har redan bestämt sig för att vara med hela terminen! Det är mest kvinnor men glädjande nog också några män. Vi sjunger en blandad repertoar med fokus på låtar som har ett budskap om fred och att ta hand om varandra och vår jord. Detta är en kör som ger hopp om att vi … »

Universal Mantra Singing Circle

20616959_10155646681582082_7817138592055867151_o

We would like to invite you to join us in a beautiful heart-opening evening, where we will chant mantras and sing universal songs together. This space is open to anyone who loves to sing and share together. Our wish is to create a space where you can feel free to let your voice express and to sing from your heart. You are welcome to bring an instrument if you play one, a song you would like to share, and your friends! We plan to have this … »

”Jag vill bara vara”

m10f.jpg

Jag växte upp med skilda föräldrar och tidigt lärde jag mig att anpassa mig för att vara andra till lags. Jag hamnade någonstans mitt emellan för det var ingen som frågade hur jag mådde i allt som hände. För att inte vara till besvär lärde jag mig att le och se glad ut och alla verkade på allvar tro att "Maria är alltid så glad". Finns det någon människa som alltid är glad? Vi har ju massvis med olika känslor och dom behöver få komma till … »

Ge hjärtat rösträtt!

Hjärtas röst

Egentligen är allt så enkelt när man lyssnar till hjärtat för där finns alla dina svar. Ändå kan det vara så svårt. Problemet är när man börjar döma och få skuldkänslor för det man känner. När intellektet ska försöka förstå det hjärtat känner. Alla mina år då jag varit så förvirrad och frågat andra vad jag ska göra har jag alltid fått höra " Lyssna på ditt hjärta", "Följ magkänslan" - men hur då?? har jag uppgivet tänkt. Visst har jag försökt … »

Lyssna på din inre röst och vägvisare

m16f

Hur gör man för att lyssna till sin inre röst om man för länge sedan slutat lyssna? Jag har hela mitt liv trott att alla andra har mina svar. Jag har förvirrat famlat mig fram genom livet. Någonstans där inne har ändå den inre rösten fått visa ungefär åt vilket håll jag ska och den har framför allt fått komma till uttryck i mina sånger. Hur ska jag identifiera min inre röst från alla andras röster? Hur ska jag veta vilken röst som är … »

Dags att släppa fram rebellen i dig

_MG_8779

Natten till idag inföll nymåne, en perfekt tid att bjuda in något nytt. Varje nymåne har olika budskap till oss beroende på hur planeterna står just nu. Denna nymåne kallar fram revolutionären, visionären och fredsskaparen inom oss. Denna nymåne i stjärntecknet vågen ber om en ny början i fred, kärlek och harmoni, samtidigt som den är i opposition till revolutionära Uranus, vilket innebär att vägen framåt kommer att störa status Quo, du kommer … »

Låter du rädslan eller kärleken styra?

_MG_8726

I varje sekund har du alltid ett val, att låta rädslan eller kärleken styra. Vad är rädslan? Jo det är våra tankar som vill ha koll på läget, förstå saker, som vill att saker ska vara som dom alltid varit för då känns det tryggt. Rädslan begränsar dig, gör dig mindre än du egentligen är. Vad är kärlek? Något mycket större än så, något vi inte kan förstå, något vi absolut inte kan greppa med våra tankar. När du är i kärlek känner du att du … »

Släpp känslorna loss med röstyoga

Röstyogaworkshop på Qoola Qvinnors konferens i Kroatien 2/9-2015

Imorgon söndag infaller både nymåne och solförmörkelse. Nymånen symboliserar nystart och solförmörkelsen tar fram det som varit i det mörka undermedvetna upp till ytan/ljuset, till vårt medvetande. Djupa känslor kommer nu upp till ytan och kräver att bli erkända, hemligheter blir avslöjade. Detta är en tid för rening av emotionellt skräp som byggts upp under det senaste halvåret, sedan förra solförmörkelsen. Det är inte ovanligt att man reagerar … »

Livskraft – Endagsretreat för kvinnor

DSC_1543

Är du kvinna och behöver fylla på din energi? Längtar du efter att bejaka din intuition och kvinnliga kraft? Är det dags att ta plats och låta ditt ljus skina? Under dagen får du tid och möjlighet att lyssna in dig själv, din kropp och dina behov. Du får utforska ditt hjärtas längtan, uppleva systerskap och med naturen, dansen och röstyogan som redskap få chansen att upptäcka din fulla potential. Röster från tidigare retreat: ”Hela dagen … »

Röstyogakurs ”Hitta din inre röst”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Innan sommaren har du möjlighet att gå en röstyogakurs i Annedalsgården, Linné. Ytterligare 5 tillfällen ses vi och det går jättebra att droppa in några gånger om du inte kan vara med alla tillfällen. Detta är en kurs för dig som vill: Testa en mjuk och varsam yogaform som alla kan göra och som utgår från att lyssna på kroppen Utforska chakrasystemet med hjälp av din egen röst och därigenom lära känna mer om dig själv. Lära … »