Referenser

Singing Beings hemsida talade direkt till både min livslånga längtan efter att våga sjunga och min längtan efter att våga stå upp för mig själv. Jag lider av posttraumatiskt stressyndrom och utmattningssyndrom och har mycket rädsla och sorg med mig i bagaget.

Röstcoachingen berör mig på djupet eftersom Maria coachar med lyhördhet och ger mig utrymme att känna det jag känner i stunden. Genom att jag får stöd att utforska och leka med min röst på ett kravlöst sätt får jag hjälp med min rädsla i fråga om att ta plats och göra min röst hörd. Jag har roligt samtidigt som det är utmanande för mig. Under varje lektion brukar mina spänningar i käkmusklerna släppa och efteråt är jag grundad, glad och har fått förnyad energi.

/Åsa (individuell sångcoaching)

Jag vann en sånglektion hos Singing Being på en hälsomässa i Göteborg och efter detta så påbörjade jag resan med att utveckla mig själv och min röst genom deras metod.

Min röstresa har varit ett framåtskridande i min egen takt från osäkerhet till självförtroende. Ett utforskande av mig själv på alla plan och en chans att tänja de gränser jag burit med mig under hela min uppväxt fram till nutid.

Min sångutveckling har gått från en undanskymd position i mitt liv till en mera synlig del som även andra fått ta del av genom en klarare kommunikation, en bättre grundning, ett tydligare fokus och sist men inte minst en bättre självbild dvs. vara stolt över att kunna använda min röst som mitt arbetsredskap.

Singing Beings metod har möjliggjort en personlig utveckling för mig genom deras sätt att jobba med rösten och människan dvs. ett helhetstänk på alla plan.

/Kenneth (individuell sångcoaching)

Vad roligt det var att sjunga igår! Än mer roligt var det att vakna i morse och bara längta till nästa onsdag. Vilken energi man får!

/Julia, 33 år, VD assistent (deltagare i Våga Sjunga kör)

Vill gärna uttrycka min uppskattning att du ”jobbade”, förhöll dig på ett sätt som passade mig så bra. Så viktigt med ANDNING och KROPP om ens alldeles egen röst ska “få vingar” och bli fri. Det att komma i kontakt med sin inre kärna och vara “naken” och sårbar utan en massa försvar och muskelspänningar som sätter sig i vägen och blir hinder. Men vi människor har ju förmågor och gåvor som vill komma fram och om viljan, orken och lusten finns där så finns det enorma möjligheter att utvecklas!

/Sonja, 66 år, pensionär (individuell sångcoaching)

Jag började ta sånglektioner för att jag ville utveckla min sångröst. Jag älskar att sjunga och vill kunna använda rösten på ett bra sätt. När jag sjunger kommer jag i kontakt med mina känslor och min själ. För mig är att ta sånglektioner mer än att lära sig att sjunga rätt. Det är balsam för själen!

När jag började ta sånglektioner hos Singing Being visste jag inte riktigt vad som väntade mig. Jag blev positivt överraskad när jag träffade Maria som introducerade sånglektioner exakt efter mina behov. Under min tid hos Singing being har jag lärt mig hur jag ska använda mig av min röst på ett bra sätt genom min andning och fokus på här och nu. I dagens stress samhälle är man ständigt på gång och på språng. När jag tar sånglektioner hos Singing Being lär Maria mig att fokusera på att koppla av på ett rätt sätt som gör att jag är här och nu och alla tankar om omvärlden får ta en paus.

Det unika med Singing Beings sätt att arbeta med rösten och människan är att de fokuserar på att landa i nuet, öppna upp energierna i kroppen för att få ut det bästa av rösten. Sättet/teknikerna Singing being använder sig av under den timme man har sitt besök är även tekniker man kan använda sig av i sin vardag för att landa i sig själv.

/Nicole (individuell sångcoaching)

Maria gav oss på AdWise en spännande och upplyftande workshop.

Det gav oss en mer fördjupad kunskap och erfarenhet av på vilket sätt rösten kan användas och påverkar oss.
På ett mycket positivt och inspirerande sätt fick hon oss att testa olika sätt att använda rösten och att reflektera över hur man uppfattas.
Hela gruppen fick inspiration vilket märktes även efter workshopen.

/Bert, VD, Adwise (2 timmars röstträning ”Nå ut med din röst”)

Vill varmt rekommendera – du som känner att du vill ha ut din röst, din sanning. Maria Hagberg är magisk. Hon har hjälpt mig att våga mycket mer än jag trodde…

/Iona (individuell sångcoaching)