Tjänster för Privatpersoner

Röst- och sångcoaching

Med utforskandet i centrum arbetar vi med kroppsmedvetenhet och frigörande av röst och andning. Vi hittar tillbaka till djupandningen, vilken skedde naturligt och reflexmässigt hos oss som barn, genom att vi på ett nyfiket och prestigelöst sätt utforskar och utvidgar vår rösts och kropps uttrycksmöjligheter. Vi arbetar i ditt tempo bort spänningar som står i vägen för din fria röst och andning och det kan vara spänningar och vanor som du … »

Nå ut med din röst

Denna kurs riktar sig i första hand till dig som använder rösten som ett redskap i ditt arbete. Hur når du fram med din röst och budskap på ett trovärdigt sätt? Att vara trovärdig i det du säger hör ihop med vilket röstläge du använder och även ditt kroppsspråk. De flesta pratar inte i sitt naturliga röstläge utan lägger rösten alldeles för högt. Genom att ha med magstödet när du pratar får du en helt annan tyngd och pondus i rösten och du når … »

Röstyogaworkshop på Qoola Qvinnors konferens i Kroatien 2/9-2015

Röstyoga

Röstyoga är något som funnits i tusentals år men är relativt nytt i vår kultur. För många är sång och röst förknippat med prestation men röstyoga handlar inte alls om hur din röst låter utan om ett nyfiket observerande av hur din rösts vibrationer påverkar och helar din kropp. Ljud är nämligen vibrationer och eftersom vår kropp mestadels består av vätska fortplantar sig vibrationerna snabbt genom kroppen. Med hjälp av att ljuda kan vi … »